cazwa.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste artikelen
Ik ben druk bezig met een paar ornamentjes af te werken. Geborduurd zijn ze al, maar nog niet afgewerkt. Verder zijn er nog een paar dingen de deur uit gegaan en nog niet aangekomen dus die kan ik nog niet laten zien 

Vanmiddag stond wel de postbode aan de deur met een paar leesboeken die ik besteld had. Want een winter zonder nieuw leesvoer in huis  is geen winter in mijn ogen. Ik had de nieuwe boeken besteld van Michael Scott, er zijn nu 4 delen uitgebracht van de 6 uit de serie: The secrets of the immortal Nicholas Flamel.
 
De eerste 3 zijn inmiddels ook uitgebracht als een box (paperback) en die heb ik gekocht. Deel 4 (The Necromancer) heb ik als gebonden boek gekocht
 
 
De eerste 3 delen uit de box zijn:
1) The Alchemyst
2)  The Magician
3) The Sorceress
 
 
Als de titels jullie vreemd lijken dan kan dat kloppen, want dit zijn de Engelse titels. Ik koop de meeste leesboeken ook altijd in het Engels  . Een reden daarvoor is dat deze veel eerder op de markt komen en bovendien kies ik vaak schrijvers uit van wie de boeken niet in het Nederlands te krijgen zijn.
 
Zo ... en nu wachten op mijn volgende zending, want ik had nog meer leesboeken besteld.
Lees meer...   (3 reacties)
Nog geen update van de gingerbreads want ik ben eerst bezig met iets voor een kerstexchange en die moet komende week de deur uit.
 
Tijdje terug zag ik op een borduurgroep een hele leuke ornamentenboom voorbij komen die bij Intratuin gekocht was. Daarop mailde ik een foto ervan naar mijn petekind Amy (die bij Intratuin werkt) met de vraag of ze hem daar nog hadden. Helaas ... uitverkocht maar zei ze .... ik heb hem nog ergens anders zien staan in de stad, ik meen bij Blokker.

Eergisteren moest ze naar de stad en belde me vanuit Blokker op om te vragen of ze hem mee moest brengen, hij was in het donkerbruin verkrijgbaar maar zag er hetzelfde uit en dat voor maar 4,99. Gisteren werd de ornamentenboom afgegeven  en ik ben helemaal happy want hij is zooooo leuk !!! Hij is 50 cm. hoog.


Gisteren viel ook leuke post op de deurmat, namelijk de lapjes van de stoffenclub van Jacqueline (The Log Cabin) en wat zijn ze weer mooi !!!
 
 
En wat was er gisteren nog meer .... oja ... het sneeuwde de hele dag en het ziet er nu nog meer winters uit dan enkele dagen terug. Het is zo mooi buiten nu.
 
 
 
 
 
 
Michiel liep al een paar dagen te kwakkelen met griepverschijnselen en heeft mij nu ook aangestoken. Neus blijft aan druppelen, keel doet pijn en de rest van mijn lichaam voelt ook niet echt prettig aan !!
Lees meer...   (8 reacties)
meneer Nootmuskaat (Nutmeg), samen met meneer Kaneel staat hij graag eventjes mooi stil zodat ik een foto kon maken. Maar als ik eventjes niet kijk ... tjonge, jonge, wat een bende kunnen ze maken met zijn tweeën. De hulst slinger die ze vast hebben vliegt regelmatig door de kamer en een lol dat ze dan hebben. Bowy ziet het allemaal maar aan en denkt bij zich zelf ... ach, na december zitten ze weer voor 11 maanden opgeborgen in een doos op zolder.
 
Wij wisten hier in huis niet dat die koekmannetjes zo'n bengels waren !!!
En dan te bedenken dat nummer 3 eraan staat te komen (meneer Gember wel te verstaan).
 
Lees meer...   (8 reacties)
En vandaag is er weer iets op de plaats van bestemming aangekomen. Ik had een 4e wens van de wensenkermis van iemand in vervulling laten gaan. Dit keer voor Annelies die een speldenkussen vroeg met een stoere engel zoals de engel van Heart in Hand.
Dit patroon had ik en heet: Little angel in the clouds. Ik werkte het af met een blauw stofje en kantje en in het midden plaatste ik nog een rood hartjesknoopje. Laat ik nu van Annelies horen dat blauw ook nog haar lievelingskleur is ...
 
 
Ik was al een paar dagen jaloers op sommige die zeiden/schreven dat er sneeuw bij hun lag, maar dat hoef ik niet meer te zijn want vandaag viel er ook sneeuw in Midden-Limburg !!!! Okee, nog niet zo heel veel maar genoeg om toch een winters gevoel te krijgen ...
 
 
 
 
 
 
Zo en nu ga ik een heerlijke mok warme chocolade melk gaan maken 
Lees meer...   (4 reacties)
Gisteravond even mijn borduurwerkje voor de dag gehaald wat ik vorig jaar december gestart was. Er stonden maar een paar steekjes op en ik wilde het nu afmaken omdat het echt bij de maand december past.Het is Gingerbread Trio van Little House Needleworks.
De paar steekjes die ik al gemaakt had, haalde ik uit want ik vond de kleur die ik uitgekozen had voor de gembermannetjes (gingerbreads) niet mooi. Eenmaal andere kleuren gekozen kon ik beginnen en voor ik naar bed ging stond Meneer Kaneel (cinnamon) er al op.
 
Waarom ik de meeste koekjes als mannelijk zie weet ik niet, misschien wel omdat ze OM OP TE ETEN zijn ?
 
Lees meer...   (3 reacties)
Gisteren kreeg ik bericht dat er weer iets van mij in België aangekomen was. Iris had in de wensenkermis om een kerstornamentje gevraagd voor in haar ornamentenboom en dus maakte ik een klein ornamentje voor haar. Ik koos voor een patroon van The Floss Box met een kerst uiltje.
 
 
Ik ben nog druk bezig met steekjes te zetten aan een verjaardagscadeau en hoop dat na het weekend helemaal af te hebben zodat het op de post kan. Daarna wil ik toch ook weer verder aan mijn winterquiltje anders is straks de winter voorbij en is het nog niet af 
Lees meer...   (4 reacties)
Vandaag kan ik weer iets laten zien wat ik gemaakt heb afgelopen week, want Diana liet me weten dat ze het ontvangen had. Diana had in de wensenkermis gevraagd om een Lizzie Kate kerstornamentje. Ik had nog een leuk patroon liggen, een nieuw patroontje van Lizzie Kate en het heet: Where's the party dus dat heb ik gemaakt voor haar.
 
 
Aan de elfenlaarsjes zijn goudkleurige kraaltje gezet ...
 
 
Ik heb nog 2 wensen vervuld van de wensenkermis op het Borduurhoekje maar die zijn nog niet aangekomen op de plaats van bestemming en met de stakende postbodes de komende dagen zal het, denk ik, wel volgende week zijn eer ik ze kan laten zien.
 
~~~~~~~
 
Michiel is vandaag terug geweest op controle met zijn knie en het ziet er prima uit. Wel moet hij nog steeds rustig aan doen en langzaam opbouwen want als hij ook maar even iets teveel doet dan zwelt de knie weer enorm op. Ook is hij sinds afgelopen maandag begonnen met werken voor halve dagen en dit is goed aan zijn knie te merken want, zelfs na maar 4 uurtjes werken, zwelt hij toch op. Hij doet vervangend werk op kantoor en het afwisselend opstaan en zitten wordt door zijn knie goed opgemerkt en laat zich dan ook regelmatig horen 

Als Michiel dan thuis komt dan gaat hij meteen even plat op het bed wat nog steeds beneden in de huiskamer staat en laat zijn been een tijd goed rusten. Bowy vindt dit HELEMAAL niet erg want die rust gezellig mee !!! (zie je de smile op zijn gezicht?)

 
Lees meer...   (5 reacties)
Ik kan weer iets laten zien want het is aangekomen bij Marianne. Ik maakte voor haar een speldenkussen met het egeltje dat ik al vaker heb geborduurd. Dit is een freebie van de workbasket en het blijft leuk om dit beestje te borduren.

Geborduurd met handgeverfd Nina's Threads - kleur Romance

Verder had ik voor haar ook een kerstornamentje gemaakt. Het patroontje had ik nog uitgeprint liggen, het is ook een freebie maar waar ik deze gevonden heb weet ik niet meer en op het patroon staat verder ook geen naam.
Ook deze geborduurd met handgeverfd Nina's Threads en de kleur heeft de leuke naam Jingle Bells, het verloopt van rood naar groen
 
 
Eenmaal geborduurd nog opgesierd met een paar goudkleurige kraaltjes
 
 
Nu maar hopen dat de rest van mijn presentjes ook goed aankomen zodat ik van de week nog meer kan laten zien.
 
Lees meer...   (3 reacties)
Gisteren kreeg ik ook erg leuke post, ditmaal van Elza die me iets gemaakt had voor de wensenkermis (waarover ik al schreef in enkele logjes). Ik had als wens geschreven: Iets verrassends, ik ben namelijk DOL op verrassingen !!! Het niet weten van wat je krijgt vind ik een van de leukste voorpret met zulke dingen.
 
Elza stuurde me een kistje met een borduurwerkje van Little House Needleworks genaamd Tra-la-la en dat zat weer verpakt in een schattig tasje met sneeuwpop erop.
 
 
Maar wat dit kistje nu zo dierbaar maakt voor mij is het volgende .....
Vorig jaar begon ik aan de 12 delige ornamenten serie van Little House Needlework en deze Tra-la-la was het eerste borduurpatroon. Ik had het dan ook VOOR Yule al af en het hing in december mooi in de Yule boom. Met het 2e was ik bezig toen de Yule boom uit huis ging en Michiel ruimde alles op. We weten nog dat we het Tra-la-la ornamentje, samen met de 3 andere van LHN en CCN, in een doosje hebben gedaan zodat er niets mee kon gebeuren.
Maar wat er daarna met het doosje gebeurd is weten we nu niet meer. We dachten dat het bij onze andere (kerst/Yule) spullen zou staan op zolder maar we zijn de afgelopen 2 weken al een aantal keren gaan zoeken, maar dat doosje blijft onvindbaar. We hebben praktisch de hele zolder omgespit maar waar we ook kijken, geen doosje te vinden. Waar kan dat nu toch zijn? Zelfs de beneden verdieping heb ik al een paar keer doorgespit en ook op de slaapkamers, maar noppes .....
Dus jullie begrijpen dat dit kistje me dierbaar is. Natuurlijk kan ik een nieuw ornamentje maken maar dat eerste was gewoon speciaal voor mij, omdat het een van de eerste pinkeeps was die ik maakte.
Ik heb nog steeds de stille hoop dat het doosje waar de ornamenten inzitten binnenkort opduikelt.
 
Maar in het kistje van Elza kwam nog iets moois te voorschijn. Namelijk 6 mooie rode vilten hangertjes voor in de boom en een snoeppie van een sneeuwpop. Elza nogmaals bedankt !!!!
 
 
Lees meer...   (9 reacties)
In mijn vorige logje schreef ik al dat ik met een paar "dingetjes" bezig was die ik nog niet kon laten zien. Vandaag kan ik er al 1 laten zien want die is gisteren aangekomen op de bestemming waar hij moest zijn.
 
Simone vroeg een primitive country kerstornamentje bij de wensenkermis op het borduurhoekje en ik weet dat ze de patronen van Stacy Nash erg leuk vind dus .... maakte ik voor haar de Christmas bell van Stacy Nash


Aan de onderkant bevestigde ik een roestig belletje
 
 
En op de achterkant (foto even geleend van Simone want ik vergat er een foto van te nemen) een stofje met rendieren want ik weet dat Simone die ook erg leuk vind
 
 
De andere dingen kan ik pas laten zien als ze aangekomen zijn waar ze moeten zijn, dus nog even geduld.
 
Verder werd er me door enkele gevraagd waar Brumelda uit hangt. Nou die "hangt" gewoon in haar stoeltje op de vensterbank en geniet van het uitzicht op de tuin. We hebben met ons tweeën afgesproken om eventjes de SBS te laten liggen totdat ik de "dingetjes" allemaal af heb die ik nog af moest maken. En ik wilde graag even een winterquiltje maken en de Roses from the past afmaken. Brumelda vind dat helemaal niet erg want er is momenteel zoveel te zien in de tuin; de bladeren die blijven ronddwarrelen en mooi verkleuren, de vogels die steeds blijven komen om te zien of er nog voer ligt of naar Bowy die wat achter zijn bal aan rent.
Lees meer...   (2 reacties)
Info
 
Voor vragen of opmerkingen kun
je een email sturen naar
 
Momenteel lees ik
Fallen van  Lauren Kate
  
 
Celtic BOM 2011 

 

 
 
CURRENT MOON
 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl