cazwa.punt.nl
Gingerbread Girl en ziekenhuis nieuws
Gistermiddag moest ik om 10 voor half 2 in het ziekenhuis zijn en na afloop hebben  we toch redelijk goed nieuws gekregen van de arts, voor zover hij het nu kan zien.Na de kleuring aangebracht te hebben zag hij dat in de schede 1 plekje zat met slechte papcellen.
Hij verzekerde ons dat het absoluut niet van darmen, eierstokken of blaas af kwam, want in die streken zag het er allemaal keurig (schoon) uit.  Dit plekje zat daar waar vorig jaar de baarmoeder/baarmoederhals weggehaald was  omdat die vol zat met slechte papcellen. Direct na de operatie is toen alles onderzocht en die plek was toen schoon. Hij was dan ook verbaasd dat er nu opnieuw papcellen gevonden waren die niet goed waren, maar hij denkt dat dit een overblijfsel is van wat er toen uitgehaald is. Ik wordt nu ook streng onder controle gehouden om te zien of dit ook echt de laatste cellen waren.
Maar voor ons al een giga opluchting dat het niet ergens anders vandaan kwam. Hij heeft vanmiddag meteen de hele plek weer weggehaald (zal jullie de verdere nare handelingen besparen hihi) en het zou nu dus schoon moeten zijn. Maar dat weten we pas weer na een volgende controle. Op 11 januari moet ik bij hem terug komen en ik zal dan ook wel te horen krijgen wanneer er weer een uitstrijkje van deze plekken gemaakt gaat worden en hopenlijk zijn ze dan nog steeds schoon !
~~~~~~~~
 
In de tussentijd heb ik niet stil gezeten en inmiddels er is nog een gingerbread kussentje bij gekomen. Het patroon is van Helga Mandl en heet Gingerbread Girl. Er hoort ook een gingerbread Boy bij maar die zal wel na kerst afkomen. Ik ga die hetzelfde afwerken als ik met deze heb gedaan.
 
 
Ik had nog wit pluizig breigaren liggen en daarvan heb ik een stukje op het kussentje genaaid, met hier en daar een rood kraaltje.
 
 
Een tijdje terug had ik me opgegeven bij een pincushion swap die vanuit Amerika georganiseerd werd. Hij ging iets anders in het werk als normaal want je moest je speldenkussen naar diegene sturen die het organiseerde. Zij zou dan de speldenkussens onder elkaar verdelen en er dan een terug sturen. Dit betekende dus wel 2x verzendkosten en je begrijpt dat het eigenlijk te zot voor woorden is als je dan hoort wat zo'n speldenkussen uiteindelijk kost.
Hou je vast en huiver .....
Mijn speldenkussen opgestuurd naar haar koste me 11 euro en zij stuurde mij een speldenkussen terug dat NIET in een envelop paste maar dat in een doosje moest; verzendkosten 20 euro.
Slik ... ik zal maar heel ZUINIG zijn op het speldenkussen . Maar goed ... ik wist van tevoren dat je 2x verzendkosten moest betalen en wilde toch graag meedoen.
 
Dit speldenkussen maakte ik naar een patroon van Mary Garry's Sewing Cabin en het heet She Sew.


Gisteren kwam het doosje uit Amerika met daarin het speldenkussen dat voor mij bestemd was. Eruit kwam Oliver the Owl (Oliver de uil) en de maakster ervan was Marie Jones (voor zover bekend heeft ze geen weblog). Ik moet eerlijk bekennen dat ik hem TE GEK vind aangezien Michiel en ik uilen prachtvogels vinden. ( mag ook wel voor dat geld  ). Erbij zat ook een houten popje wat je op kunt hangen, dit was erbij gedaan door diegene die het organiseerde om je te bedanken voor deelname. Aan de onderkant van de uil zit iets waaraan je je naalden kunt scherpen.

 
 
En dan SNEEUW .... VEEL SNEEUW !!!
Hier in het zuiden ligt inmiddels al zo'n 35-40 cm en het BLIJFT sneeuwen ! Het is net winter wonderland, echt een sprookje zo mooi.
Ik GENIET want ik blijft het schitterend vinden, laat dat witte goedje maar uit de hemel vallen, er zijn ergere dingen toch? Voor diegene die de weg op moeten is het niet zo prettig dat snap ik wel, maar hoevaak komt het nu voor dat ons wereldje zo mooi bedekt is met een laag sneeuw.
 
Ik GENIET .....
 
Verder willen wij iedereen hele Fijne en gezellige kerstdagen wensen en kijk uit als je de weg nog op moet.


En nog een paar winterse plaatjes uit eigen tuin ....
Reacties

yvonne op 24-12-2010 14:24
Tjee wat is er weer veel gebeurd bij jullie!!
Ik hoop dat er 11 januari goede uitslag is ,maar nu eerst de feestdagen lekker vieren .
Genieten van je mooie speldenkussentjes en van de familie groetjes yvonne
Gert op 24-12-2010 14:52
Jeetje, wat een vervelend verhaal Carin. Maar fijn dat er toch een klein lichtpuntje is, en ik duim voor je dat er niets meer gevonden word. Je hebt in ieder geval mooie naaldenkussentjes gekregen, vooral die uil is erg mooi. En wat een sneeuw hebben jullie "gekregen" zeg: bij ons is er niets meer bij gevallen de afgelopen dagen (maar het is nog wel wit van daarvoor) Ik wens jullie hele fijne feestdagen toe en alle goeds voor 2011!
Gabriella op 24-12-2010 15:48
BUON NATALE CARIN!!! BACIONI!
Joyce op 24-12-2010 15:54
Hé dat is even schrikken het begin van dit logje!! Ik duim mee dat je begin volgend jaar gewoon goed nieuws krijgt!!
Wat heerlijk te zien hoe je geniet van de speldenkussentjes......ze zijn dan ook prachtig.....allemaal!!
Groetjes Joyce
Joyce op 24-12-2010 15:55
Vergeet nog om je fijne kerstdagen te wensen.
pauline op 24-12-2010 19:01
Wat fijn dat je een goede uitslag gekregen hebt, tenminste in zoverre je over "goed"kunt praten.
En wat is het gingerbread-vrouwtje weer leuk en ook leuk afgewerkt.
Het speldenkussentje zou ik ;s nachts maar in de kluis opbergen, zo kostbaar is het, hahaha.
Ik woon ook in het zuiden, maar ben de sneeuw een beetje zat. Vooral omdat ik met de honden doorheen moet en ik niet zie waar ik loop. Omdat ze niet meer strooien komt nu de sneeuwschuiver. Fijn voor de auto's, maar voor de voetgangers heel lastig want er ligt aan de zijkant van de weg zeker 80 cm. sneeuw. Het is echt ploeteren.
Maar desondanks, van achter de ramen is het een schitterend gezicht.
Fijne kerstdagen,
Pauline
Yvonne aka sommeke op 25-12-2010 20:36
Dat is toch een beetje goed nieuws voor jou vanuit het ziekenhuis!
Goh, wel duur maar het is inderdaad een schitterend speldenkussentje!
'k Wens jullie nog heel fijne feestdagen toe!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl