cazwa.punt.nl
Het stokje ...
Zij gaf me het stokje door wat op verschillende blogs al voorbij gekomen is. Het is de bedoeling dat ik nu 10 gedachten opschrijf die me bezig houden ...
 
 
1. Het eerste wat ik vanmorgen dacht was .... ahhh ik wil nog niet opstaan, maar mijn lijf wilde perse in beweging komen (Als ik een paar uur geslapen heb dan moet mijn lijf weer in beweging komen omdat het helemaal stijf is geworden door het liggen, komt door die fybromyalgie. Ik wordt dan wakker doordat alles in mijn lijf begint te zeuren, ook al ben ik nog moe en ik moet dan ook echt opstaan).
 
2. Eenmaal opgestaan dan is het eerst volgende wat ik denk ... KOFFIE !!!
 
3. Wat is het weer een mooie dag buiten, de sneeuw ligt er nog, heel veel en dan bedoel ik ook heel veel, vogels in de tuin die aan het zoeken zijn naar voer. Het valt me op dat er momenteel heel veel houtduiven zitten, maar er zitten ook  pimpel- en koolmeesjes, net als het roodborstje, tortelduifjes, kauwtjes, eksters, vinken, spreeuwen. Wij halen elke 3-4 weken een grote zak van 25 kilo vogelvoer dat buiten neergestrooid wordt en de vogels zijn er nu heel erg blij mee.
 
4. De gedachte aan de uitslag van vorige week houd me toch regelmatig bezig, ook al mag ik me voorzichtig in mijn handen wrijven. Ik blijf er toch regelmatig aan denken hoe de uitslag zal zijn als ik over een maand of 3 weer een nieuwe test moet laten doen.

5. Wat waren er toch leuke reacties op mijn logje waarin ik schreef over Yule (21 december), zoveel op mijn blog als prive. Mensen die er nog meer van willen weten. Voor ons is Yule hetzelfde als voor andere kerstmis is.
 
6. Mijn gedachte gaan ook vaak uit naar Michiels knie. Ik had graag gezien dat de revalidatie wat sneller ging, maar het gaat langzaam. Hij gaat nog steeds 3x per week naar de fysio en doet ook nog steeds vervangende werk op zijn werk. Hij zit nu kantoorwerk te doen omdat zijn gewone werk in de loods nog steeds niet gaat. Dit mag pas weer als zijn knie sterker is en dat kan nog wel een tijd duren. Als hij ook maar iets teveel doet dan zwelt die knie weer op. Hij laat het niet vaak merken maar ik merk dat die knie hem nog steeds veel last en pijn geeft. Gelukkig kan hij de autorit naar het werk (7-8 km) zelf rijden maar veel langer hoeft de rit ook niet te duren want dan begint de knie opnieuw te zeuren.
 
7. Hopenlijk krijg ik vandaag mijn winters borduurwerkje af zodat ik weer iets kan showen op dit blog in de komende dagen :-)
 
8. Waar blijven mijn leesboeken toch die ik besteld had bij bookdepository. Ik heb gisteren een mail gestuurd om te zeggen dat ze nog steeds niet aangekomen zijn. Door al die poststakingen lijkt het wel of heel de post ontregeld is.

9. Vanaf volgende week start de Celtic Bom bij haar, waar ik me enorm op verheug.

10. Ga ik hier door of alleen nog op blogspot? Ik heb namelijk op blogspot ook een blog maar die schrijf ik in het Engels (nouja ... mijn beste schoolengels, ook al klopt de zinsopbouw vaak niet, de lezers komen er aan uit). Ik ben er steeds vaker aan het denken om deze en die van blogspot samen te voegen tot een blog. Dat ik gewoon in elk log dan een stukje nederlands schrijf met eronder een stukje engels. Twee blogs bijhouden neemt namelijk toch wel erg veel werk in en ik laat op beide blogs precies hetzelfde zien, dus eigenlijk is het dan onzin om twee blogs aan te houden. Mijn voorkeur gaat dan uit naar mijn blog op blogspot omdat je daar veel meer mee kunt als met deze op punt.nl Misschien dat ik de knoop door hak op 1 januari en mijn beslissing is dan zeker hier te lezen.
 
Poehee ... mijn 10 gedachten zitten erop, het veel toch wel reuze mee. Wat kan een mens  veel gedachten hebben zo op een voormiddag. Maar aan wie oh wie ga ik nu het stokje doorgeven, want vele hebben het al in hun handen gehad.
 
Ik ga hem doorgeven aan Simone, Jeannet en Jolanda en hoop dat ze het aan willen nemen. Mochten ze niet willen, want er zijn mensen die hier niet aan meedoen, dan neem ik hun dat ook niet kwalijk en misschien willen ze het stokje dan wel doorsluizen naar iemand anders.

Reacties

Simone op 28-12-2010 13:52
Ik heb hem aangenomen hoor! Enne.... 1 blog werkt ook prima hoor!
Gert op 30-12-2010 16:46
Leuk om je gedachten hier te lezen. Ik wist eigenlijk niet eens dat je 2 blogs onderhield. Ik ken beide blog-hosts niet (ik zit zelf namelijk bij LiveJournal) maar ik kom vaker Blogspot tegen dan punt.nl, dus Blogspot zal vast meer voordelen hebben. En heb je je boeken al ontvangen? Ik had 14 december een quiltboek besteld (Star Struck Quilts) bij The Book Depository en deze lag vandaag in de bus. Meestal lukt het wel om ze binnen een week in huis te hebben, alleen dit keer duurde het bij mij ook wat langer. Fijne jaarwisseling en tot volgend jaar!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl