cazwa.punt.nl
Leesboeken en kerst exchange ...
Vandaag kwam eindelijk mijn kerst exchange binnen. Hij was de 18e al gepost in Belgie, dus hij heeft er eventjes over gedaan. Ingrid stuurde mij een hele mooie kerst biscornu met daarbij een paar strengen borduurgaren en een mooie kerstkaart.
Ingrid nogmaals bedankt !!
 
 
~~~~~~
 
Vandaag kwamen ook weer  een paar leesboeken binnen die ik besteld had bij Bookdepository. Ik mis er nog steeds een paar die op 25 november verzonden zijn dus die hadden allang binnen gekomen moeten zijn. Ik heb ze afgelopen maandag een email gestuurd maar ik heb tot op heden nog niets van ze gehoord.
 
Deze boeken zijn in elk geval wel goed aangekomen:
 
The Witch's Trinity - Erika Mailman
The Heretic's Daughter - Kathleen Kent
Daughters of the Witching Hill - Mary Sharratt 
 
~~~~~~
 
Ik heb inderdaad besloten om voortaan met 1 weblog verder te gaan, dus vanaf 1 januari ben ik verhuist. Ik zal dan hier de link plaatsen zodat jullie me daar kunnen komen bezoeken ...... mits jullie willen uiteraard 

Reacties

Gert op 30-12-2010 23:58
Je hebt mooie cadeautjes ontvangen van de exchange: erg schattig die uiltjes op de biscornu. En fijn dat deze boeken nu in ieder geval binnen zijn. Die andere zending had er inderdaad al lang kunnen zijn, maar je weet helaas nooit waar zo'n pakje/envelop soms zo lang blijft. Bij The Book Depository heb ik eigenlijk nog nooit problemen gehad met verdwenen zendingen, dus ik kan je helaas niet vertellen hoe hun customer service is. 
Gert op 30-12-2010 23:59
Oh ja, voor ik het vergeet: doe Brumelda de groeten! Alles goed met haar? Ik heb haar al een tijd niet gezien hier...hopelijk geniet ze van een lekkere vakantie?
sylviawillemien op 31-12-2010 08:44
leuke kadootjes, Carin en lekker leesvoer!!
geniet ervan!
en wat Gert zegt, we beginnen Brumelda wel heel erg te missen, zolangzamerhand!!
fijne jaarwisseling, groetjes en tot op je andere blog.......want daar kom ik ook weer, hoor!!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl