cazwa.punt.nl
Niet zo leuk nieuws en een beetje meer ....
Eerst maar het niet zo leuke nieuws dan hebben we dat gehad

Vorig jaar december hebben ze mijn baarmoeder en baarmoederhals weggehaald omdat ik na verschillende ingrepen toch nog steeds Pap 4 had (voorstadium baarmoederhalskanker). Alles werd dus weggehaald en ook werden de snijvlakken onderzocht die helemaal schoon bleken te zijn.

Toch wilde de arts dat ik dit jaar in december nog een uitstrijkje liet maken van de snijvlakken om te bekijken of nog steeds alles schoon was. Het uitstrijkje heb ik 10 dagen geleden gemaakt en hij zou me vanmiddag om 12 uur opbellen met de uitslag.

Hij vertelde me vanmiddag dat er op de snijranden WEER slechte cellen gevonden zijn, wat ook de dokter verbaasde omdat vorig jaar de snijranden (tijdens de operatie) wel schoon waren. Hij zou vanmiddag met de patholoog gaan bekijken of het ook daadwerkelijk zo is en hij zou me later vandaag terug bellen.

Laat in de middag belde de dokter terug en vertelde dat ze zelfs met een paar mensen ernaar gekeken en er zijn inderdaad slechte cellen aangetroffen.

Ik moet aanstaande donderdag (23e) terug naar het ziekenhuis voor een nieuw onderzoek (krijg van ziekenhuis van de week nog te horen waar en hoelaat ik me moet melden) en dan gaat hij een kleuring aanbrengen, op de plekken van de snijvlakken,  waarmee hij kan zien waar en hoeveel er zit en dan gaat hij daar een hapje uitnemen wat weer opnieuw onderzocht gaat worden.

Hoelang het duurt voor ik hier de uitslag van heb weet ik verder ook niet en ook niet wat ze erna gaan doen als de cellen onderzocht zijn. Dat zal ik dan wel weer te horen krijgen. Het blijft dus weer even heel spannend.
Maar ik blijf positief hoor !!! Het is alleen weer die rompslomp allemaal, ziekenhuis in en uit lopen en wat er allemaal bij komt kijken.
 
~~~~~~
 
Maar er was ook leuk nieuws vandaag hoor want de postbode belde vandaag aan met een pakje, helemaal uit Hongarije. Nina had me een kerstcadeautje gestuurd en wat erin zat vond ik zo ontzettend leuk !!
 
 
Erin zaten hele mooie koekjes uitstekers, oa. een gingerbreadmannetje. Super, want die had ik geen en ik ga hem zeker dinsdag gebruiken als ik koekjes ga bakken omdat het dan Yule is !! En verder zaten er nog hele lekkere koekjes die Nina gebakken had en mooi versierd. Bovendien ook nog een mooi stenen hart wat rijkelijk versierd was en eruit ziet als een echt koekje !!
 
 
Of ik ze zo mooi versierd krijg dinsdag weet ik niet maar ik ga het wel proberen 
 
 
Gisteren kwam er ook nog een leuk cadeautje van Iris, ze stuurde me een heel mooi hangertje wat ze gemaakt had naar een patroon van Stacy Nash.
Iris nogmaals bedankt !!
 
 
~~~~~~
 
Maar ik had ook niet stil gezeten hoor, er waren wat dingen die ik nog niet kon laten zien omdat ze nog niet aangekomen waren. Gisteren hoorde ik van Jacqueline dat ze haar kersthangertje ontvangen had dus nu kan ik het hier showen.
 
Xmas van Pineberry Lane geborduurd met Nina's Threads, kleur Jingle Bells.
 
 
En dan was er de kerst exchange op de yahoogroep CSL. Ik mocht iets maken voor Monique en koos voor haar het patroon Candy Cane Wishes van Plum Pudding Needleart. Het waren 3 ornamentjes en daar maakte ik een kerstslinger van met onderaan een belletje.
 
 
Tot slot nog iets leuks uit eigen tuin. Vanmiddag kwam het roodborstje snoepen van het vet wat daar hangt en ik maakte een foto van binnen uit.
 
 
 

Reacties

Petra op 17-12-2010 22:40
Hoi Carin,
 
Ik hoorde het vanmiddag van jullie Yvon, wil je heel veel sterkte wensen en je laten weten dat we aan je denken.
 
Liefs Petra en Peter.
Gert op 17-12-2010 23:20
Jeetje Carin, wat een vervelend nieuws. Wel fijn dat je er zelf zo positief onder bent. Ik hoop voor je dat het allemaal meevalt en wens je sterkte toe. Je laat in ieder geval weer mooie dingen zien hier. Die koekjesstekers zijn erg leuk. Ik heb zelf laatst ook zo'n gingerbreadmen vormpje en een kerstboomvormpje gekocht, en heb daar heerlijke speculaasjes mee gemaakt. Veel plezier met bakken, en eet smakelijk.
Ellen op 18-12-2010 09:20
Wat een vervelend nieuws Carin :o( Gelukkig kun je snel in het ziekenhuis terecht voor verder onderzoek.Heel veel sterkte!
Je borduurtjes en cadeaus zijn weer prachtig! Wat een verwennerij voor iedereen!
riaknoefmann op 18-12-2010 10:20
Heel veel sterkte carin, en blijf zo positief.
Wat heb je een mooie cadeautjes gekregen.
maar ik denk dat jij ze ook wel goed hebt toebedeeld.
Ik wil jullie toch fijne dagen wensen.
 
Groetjes Ria
yvonne op 18-12-2010 11:21
Carin ,dit is niet leuk wat er staat te gebeuren.
Gelukkig mag je snel komen dan is het maar weer gebeurd en ik hoop dat je met de feestdagen weer lekker in je vel zit .
Heel veel sterkte en ik zal duimen voor je liefs yvonne
goof op 18-12-2010 14:05
SHIT!!!
Je snapt wel waarom.
 
Wat een heerlijke koekjes, daar wordt een mens blij van!
Gea op 18-12-2010 19:32
Wat een waardeloos nieuws. Ik hoop dat alles goed uitpakt voor je. Heel veel sterkte en ik wens je fijne kerstdagen en vooral een gezond 2011. nogmaals bedankt voor je hulp bij de SBS patronen. Ik stuur je binnenkort een foto van de eerste 3 rijen.
Groetjes, Gea
judith op 19-12-2010 08:43
wat een mooie hangers, en borduurwerkjes. Verder wens ik je heeeel veel sterkte toe en ondanks alles een fijne kerst en ik wens jullie een maga goed 2011! Met heel veel gezondheid.
groetjes Judith
Kitty op 19-12-2010 08:49
Wat een naar bericht. En dan ook nog in deze tijd van het jaar.
Ik zal voor je bidden. Ik wens jou en je familile deze kerst ondanks
het slechte nieuws een fijne kerst met veel nieuwe herinneringen.
 
Liefs, Kitty
Petra op 19-12-2010 09:08
Wat een naar nieuws Carin, ik zal heel hard voor je duimen.
Jane op 19-12-2010 10:50
Carin, wat een akelig nieuws, enal die spanning weer!
Maar wat heb je leuke dingen gemaakt, en ook gekregen.
Veel sterkte!
Nadia op 19-12-2010 19:27
Gatsammie Carin, wat een vervelend nieuws! Ik vind het wel heel fijn om te lezen dat je zo positief blijft en ik hoop dat 2011 ondanks deze tegenslag een supermooi jaar gaat worden!
Dat het creatief een goed jaar wordt, daar ben ik al van overtuigd, gezien al die mooie dingen die je weer gemaakt hebt. Heel veel sterkte voor jou en voor Michiel! Lieve groetjes, Nadia
isle op 19-12-2010 19:50
Ik hoop dat het allemaal goed gaat in het ziekenhuis. Gelukkig blijf je positief. Wat een leuke dingen heb je gekregen!
groetjes Ilse
sylvia op 20-12-2010 14:21
hoi Carin, leuke dingen heb je gekregen en vooral succes met koekjes maken!!
Verder heb ik je al prive gemaild, he?! lieve groetjes, mij
sabine op 21-12-2010 14:43
Hallo Carin, de eerste keer dat ik op je blog terechtkom... en daar verneem ik minder goed nieuws.  Dat zijn zo van die dingen die je niet van buitenaf ziet en voelt.  Goed van jouw om terug op controle te gaan. Een positieve ingesteldheid is inderdaad goed en het lukt je al aardig.  Ik denk in ieder geval aan je en hoop op een goed verloop.
De kerstversiering is je aardig gelukt ! Wel veel werk en geduld als je het mij vraagt.  Succes met de cookies !  Ik ze al tot hier.
Nog een warme knuffel !


 


Gabriella op 22-12-2010 11:33
Ciao Carin, io sono italiana ed ho appena conosciuto il tuo blog. Mi piace molto il tuo sito, hai molto in comune con me che adoro il punto croce, ma non le cose celtiche, che non conosco. Mi sono iscritta, spero mi arriveranno gli aggiornamenti del tuo blog. Buon Natale e Buon Anno a te e famiglia!!! Bacioni, Gabriella
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl